Reglament

1. Cursa oberta a tothom, sense distinció de sexe o nació. L’edat mínima per a participar a la Cursa de 10 km és de 14 anys. Pels menors d’edat, a més, caldrà autorització dels pares o tutors legals.

2. Distància segons categories.

3. L’organització pot demanar el DNI, per a comprovar l’edat del/la corredor/a.

4. Perquè una categoria sigui considerada com a tal, serà necessari un mínim de 3 atletes.

5. L’organització no es fa responsable dels danys tan morals com materials, que puguin sofrir els/les participants o espectadors/es durant les curses, malgrat això es comptarà amb la presència de Creu Roja.

6. Els dorsals dels/les atletes es podran recollir el dia de la Cursa fins 30 minuts abans de la sortida de la seva categoria.

7. Premis entre categories no acumulatius.

8. Hi haurà punts d’avituallament en els quilòmetres 3 i 7 aproximadament. hi haurà també serveis de dutxa i piscina gratuït als atletes.

9. El cronometratge d’arribada a les curses competitives es farà mitjançant xip groc de l’empresa ITER5, que haurà d’estar lligat a la sabata i dur el dorsal en lloc visible.

10. Tots els i les atletes participants rebran l’esmorzar. Únicament els i les participants que acabin la cursa de 10 km rebran un obsequi de la cursa -marca TUGA ACTIVE WEAR- per recompensar el seu esforç com a finisher.

11. L’ACuDiT es reserva el dret de fer ús de les imatges preses dels participants durant la Cursa per la promoció de la Cursa de la Diada.

12. Un euro de cada inscripció de la Cursa es destinarà a la lluita contra malalties infantils.

13. Tot allò imprevist en el reglament, serà resolt pel comitè organitzador.

14. Pel sol fet de participar, s’accepta l’esmentat reglament.