Modalitat Plogging

Després de 35 anys d’història de la cursa de la Diada de Térmens, el dia 11 de setembre de 2021, incorpora la modalitat #PLOGGING.

El Plogging consisteix a córrer o caminar i alhora, recollir la brutícia abandonada al medi natural.

Si corres o camines la modalitat PLOGGING estaràs afavorint la teva salut, estaràs deixant net el medi natural, compartiràs una experiència única amb persones que també estimen la natura, i per últim, formaràs part d’un esdeveniment únic a Ponent.

Per fer-te gaudir al màxim, nosaltres et facilitarem la beguda (sense envàs de plàstic), el menjar (en tindrem per persones veganes ), et facilitarem els guants protectors i la bossa per recollir les deixalles abandonades i un obsequi exclusiu per fer plogging.

Des de l’organització volem que aquesta nova modalitat sigui tot un èxit, així que, la teva participació és SUPER IMPORTANT.

Per fer l’esdeveniment molt més sostenible hem tret tots els envasos de plàstic, posarem contenidors per poder reciclar les deixalles correctament i tot el menjar que donarem serà de proximitat.

Aquests canvis organitzatius han donat a la cursa el SEGELL de CURSA SOSTENIBLE de l’entitat PETJADA VERDA!

A més a més, una part de la inscripció es destina a causes solidàries. Una ONG de Lleida és OSMON (Organització Social pel Món), que fa accions de reforestació, sensibilització ambiental i de recollida de residus a les terres de Ponent.

T’animem a córrer o caminar i alhora cuidar del medi ambient. FORMA PART DEL CANVI!